Elkedjan 190321 8674

Helt ny avdelning!

Vi har utökat vår avdelning för belysning till det dubbla. Välkommen in att fynda bland våra nya lampor och belysningar. Nedanför ser ni fler av våra avdelningar.  

Grill

Grillsäsongen närmar sig

I takt med att våren gör sitt intåg så börjar även grillar plockas fram och matos att sprida sig i grannskapet. Vi har det du behöver för att hälsa sommaren välkommen med en härlig middag på uteplatsen. 

Fina grillbestick från Landmann och även en robust och pålitlig klotgrill med termometer från samma leverantör. Grillen på bilden är den sista vi har så passa på att fynda.

Grillar
Utebelysning

Mysbelysning på uteplatsen

Nu när grillen är på plats vill man kunna mysa lite på uteplatsen och runt huset, till det har vi fina lampor som tål lite extra och även ett utbud av solcellsbelysning till sena sommarkvällar som skapar stämning. 

På bilden finns ett urval av belysning till utemiljön. I butiken finns det mer att fynda. 

Utebelysning
Fasadbelysning

Fasadbelysning

Vi har de omåttligt populära fasadbelysningarna som du ser på många hus vid kvällspromenaderna. På vår monter kan du klämma och känna lite på de olika modellerna. 

Du kan välja om ljuset ska flöda uppåt eller nedåt eller både riktningarna.

Väggbelysning
Vitvaror

Vitvaror

Vi har ett stort utbud av vitvaror från marknadens mest välkända varumärken. Vi på hjälper dig att hitta rätt vitvaror till dig och ditt hem. Till exempel har vi diskmaskiner, tvättmaskiner, spisar och inbyggnadshällar, kylskåp och frysskåp.

Vi i branschen säger vitvaror medan du som konsument inte använder det ordet så ofta. Ordet vitvaror kommer från att dessa maskiner förr i tiden hade en vit exteriör för att passa in i hemmet. 

Vitvaror
Tvatt Och Tork

Tvätt & Tork

Vi hjälper dig att få din tvätt ren och torr på ett sätt som passar dig. Hos oss hittar du både tvättmaskiner, torktumlare, tvätt/torkar och torkskåp. Tvättmaskinerna finns med självdosering och torktumlarna har smarta sensorer som känner av när tvätten är torr. Ingen onödig förbrukning med andra ord.

Givetvis tillhandahåller vi också pelarmontage och andra smarta tillbehör som hjälper dig i ditt tvättutrymme.

Tvätt & Tork
Smael

Köksapparater & Småel

Vi har köksapparater för en enklare vardag. Med smarta och moderna köksapparater går din matlagning och bakning betydligt snabbare och smidigare, och det blir definitivt roligare!

Med matberedare hackar eller river du ingredienser på ett litet kick och med en köksmaskin knådar du lätt degen länge och effektivt och får ett luftigt matbröd som resultat. Eller köp ett våffeljärn så att du snabbt och smidigt kan grädda goda frasvåfflor.

Köksapparater
P1000196

Behöver du en ny luftvärmepump?

Som en extra service gör vi hembesök för konsultation inför köp av luftvärmepump.

Vår certifierade kyltekniker kommer och installerar din nyinköpta pump inom några veckor.

Har du möjlighet att utnyttja ROT-avdrag meddelar du oss din fastighetsbeteckning och personnummer så ordnar vi med skatteavdraget.

Elektrik 3536769 1280

Reservdelar

Vi beställer gärna reservdelar till din dammsugare, köksfläkt, mikrovågsugn, vitvara och hushållsprodukt. Kom ihåg att skriva ner (eller ta bild på) modellnummer och serienummer/produktnummer från produkten så vi kan hitta den rätta reservdelen.

Vi kan köpa reservdelar till de flesta märkena på marknaden.

Det är ingen returrätt på reservdelar

Modern Kitchen 1772638 1280

Tillbehör

Behöver du till exempel rengöringsmedel, dammsugarpåsar, fläktfilter, avloppsslangar eller LED-lampor hittar du det på vår tillbehörsavdelning.